KØB PLUS!

Rigmand: Ikke flere penge til Brøndby

IT-millionæren Thomas Rasmussen har netop været med til at redde Brøndby IF med et lån. Men nu er det slut

IT-millionæren Thomas Ulletved Rasmussen er blandt de venner af Brøndby IF, der har hjulpet klubben med penge i nødens stund. Helt præcis har Thomas Rasmussen givet Brøndby IF et lån på tre millioner kroner, hvilket var medvirkende til, at klubben mandag kunne erklære, at man undgik konkurs og kan fortsætte frem til den planlagte aktieemission i april og maj. Her regner klubben med at rejse medlem 75 og 150 mio. kroner.

Thomas Rasmussen har dog ingen planer om, at flere af hans millioner skal investeres i Brøndby IF.

- Jeg har lånt klubben tre millioner kroner, og det er det. Der var ikke andre, der ville gøre det, og så trådte jeg til. Det var den sidste brik, de manglede i puslespillet for at kunne nå frem til aktie-emissionen. Men det her er de sidste penge, jeg skyder i klubben. Jeg er slet ikke interesseret i at være med i den emission, siger Thomas Rasmussen til tipsbladet.dk.

Thomas Rasmussen har fået sikkerhed for sit lån i de omkring 40 millioner kroner, som Brøndby mener, klubben har til gode hos den tidligere sponsor Jesper 'Kasi' Nielsen, hvilket Kasi-Jesper imidlertid tidligere har afvist. Det er dog ikke noget, der bekymrer Thomas Rasmussen.

- Det er fint nok, at det er den løsning, vi kunne finde. Det er ikke noget, jeg kommer til at ligge søvnløs over. Jeg satser på, at Brøndby også eksisterer om 10 år, så det er overhovedet ikke noget, der bekymrer mig. Men jeg vil også gerne sige, at jeg ville da ønske, at der var andre, der ville træde til, og hvis der er nogen, der vil overtage lånet, kan de bare ringe til mig, siger han og tilføjer, at det samme i øvrigt gælder hans playersponsorat på Simon Makienok, som han gerne vil af med, hvis en køber skulle være interesseret.

Læs også: