Kronjyderne kravler mod toppen af Superligaen efter 1-1 mod Sønderjyske lørdag på Sydbank Park i Haderslev.

Længe så det ud til, at Sønderjyske kunne sikre sig alle tre point mod Randers i det rent jyske sjetterunde-opgør i Superligaen.

Selvom Randers sad tungt på spillet i første halvleg, var det hjemmeholdet, der bragte sig foran 1-0. Én af de nyere ansigter i Sønderjyske Silas Songani scorede efter 28 minutter et flot mål fra venstre side af feltet.

Han trådte først over bolden, snød så udeholdets Mads Fenger og kanonerede til sidst bolden ind fra en spids vinkel.

Resten af halvlegen halsede sønderjyderne efter Randers, og sådan fortsatte det også efter pausen. Et træt Sønderjyske-mandskab formåede at holde Randers fra at score i den ordinære spilletid, men i dommerens tillægstid måtte det slidte mandskab resignere.

I det femte af fem tillægsminutter slog Kasper Fisker et farligt, indadskruet indlæg fra højre side, som Djiby Fall headede det sidste stykke i mål.

Det fik Sønderjyske-træner, Lars Søndergaard, til at reagere så kraftigt på sidelinjen, at han blev bortvist.

Med 1-1 er Randers nummer fire i Superligaen med ti point, mens Sønderjyske med seks point bevæger sig mod den triste ende af rækken.