Brøndby har med købet af Daniel Agger bagt op til søndagens kamp mod Randers i to uger, og Brøndby Stadion var godt og vel udsolgt med et stemningsfyldt publikum, men festen blev spoleret. Kronjyderne vandt 2-0, og Daniel Agger forblev på bænken hele kampen med sit skadesramte lår.

At Daniel Agger er en tiltrængt forstærkning til at lede den bagerste del af holdet, kom allerede til udtryk efter kun tre minutters spil. Norske Fredrik Semb, som Agger kan få som fast makker i midterforsvaret, fik ikke clearet en ufarlig bold, og hans berøring faldt ud til islandske Elmar Bjarnason, som sendte bolden mod det fjerneste hjørne, og så var gæsterne foran.

Det var samtidig en udbygning af Randers' scoringsrekord på udebane. Holdet har nu nettet 15 gange i træk på udebane siden et 0-1-nederlag til FC Nordsjælland 30. september 2013, og det har klubben aldrig gjort før i Superligaen.

Selv om Daniel Agger ikke fik sit comeback denne aften, var der et nyt ansigt i Thomas Franks start-11'er, da erstatningen for Simon Makienok Teemu Pukki fik sin debut. Og den finske landsholdsspiller viste gode takter og arbejdede stenhårdt, men afslutningerne på mål så man ikke det store af. Kun i første halvleg fik angriberen et godt forsøg på mål, da Johan Elmanders aggressive pres udmøntede sig i en finsk afslutning, men Pukki blev fejlagtigt dømt offside.

Offside var Randers også i anden halvleg, da anfører Christian Keller satte panden på Kasper Fiskers indlæg og fik bolden forbi Lukas Hradecky, og det mål kunne have slukket Brøndbys håb om point.

I stedet kom hjemmeholdet særdeles tæt på et uafgjort resultat med gode forsøg til Thomas Kahlenberg og Alexander Szymanowski, men begge misbrugte scoringsmulighederne.

Kort før tid lukkede indskiftede Djiby Fall så opgøret, da han klart vandt sin hovedstødssduel mod Frederik Holst og pandede Johnny Thomsens høje bold i mål foran de mest inkarnerede Brøndby-fans på Sydsiden-tribunen.

De var kommet tidligt til kampen for at se Daniel Aggers comeback og få en Brøndby-sejr, men Randers ville det anderledes og holdt sin egen fest på Brøndby Stadion.