KØB PLUS!

Randers: Ser den nye Pelé an

Freddy Adu skal spille reservekamp for Randers i aften og kan måske ende med en aftale

Han blev for nogle år siden tituleret ”den nye Pelé” og spået en af de største fodboldkarrierer i historien. Men amerikanske Freddy Adu har slet ikke haft mentaliteten til at leve op til de enorme forventninger. I aften kommer han så i kamp for Randers i reserveholdsturneringen, og planen er, at Adu spiller de sidste tre kampe i turneringen i efteråret.

Udgangspunktet har fra start været, at Freddy Adu holder formen ved lige i Randers. Hans nuværende klubsituation er ganske kompleks. Han er ejet af portugisiske Benfica, der ikke vil se skyggen af ham, og derfor lejet ud til græske Aris, der heller ikke kan bruge ham.

I Randers afviser man ikke, at det godt kan ende med en kontrakt til Freddy Adu.

- Det er spekulationer på nuværende tidspunkt, for det er rigtig svært at vide, hvad der skal ske med ham. Han er ejet af en storklub, og der er lidt problemer på klubfronten. Men vi ser ham selvfølgelig an, og jeg skal da også have set ham i reserveholdskampene, siger Randers’ chefscout Peter Christiansen til sporten.dk.

”PC”, som han bliver kaldt, er fraværende i aften på grund af en nylig familieforøgelse. Christiansen har dog set Adu i den daglige træning, hvor der både har været plusser og minusser.

- Han er ikke i god form, og han ville slet ikke være i form til Superliga-niveau. Han mangler en del rent fysisk, men når det er sagt, så kan man altså godt se, at han kan en hel del teknisk, siger chefscouten.

Det er via Christiansens gode forhold til Freddy Adus agent, at den tidligere amerikanske landsholdsspiller er havnet i Randers.

I Benfica meddeler klubbens kommunikationschef, at det er meningen, at Freddy Adu kan gå på en fri transfer eller blive lejet ud igen. Portugiserne ønsker dog ikke at kommentere på det faktum, at Adu befinder sig i Randers lige nu.

Læs også: