Randers-reserve glad for clean sheet

Peter Friis Jensen vogtede Randers-målet i dagens kamp mod AC Horsens, da David Ousted måtte melde fra kort før kampstart.

David Ousted har været en fremragende sidste skanse for Randers FC i denne sæson, men midt under opvarmningen til dagens Superliga-kamp mod AC Horsens måtte målmanden melde fra grundet influenza.

Det gav plads til den normale reservekeeper i Randers FC, Peter Friis Jensen, og han gjorde, hvad han skulle mod Den Gule Fare. Han holdt buret rent i 0-0-kampen.

- Det er første gang, jeg er smidt ind på holdet på den måde under opvarmning. Det var lidt specielt, men jeg er super glad for, det gik godt, og at jeg kunne bidrage med et clean sheet, siger Peter Friis Jensen til DR Sporten og fortsætter:

- Jeg vidste godt, at det kunne være, jeg skulle ind og stå i dag. Det er altid hektisk i de første 20 minutter, hvor man skal finde ind i spillet og samarbejdet. Efter et god aktion fandt jeg roen i mit spil.

Men har Peter Friis Jensen så gjort så god en figur, at han kan risikere at få genvalg mod FC Nordsjælland i næste weekend? Næppe.

- David Ousted har spillet rigtig stærkt her i efteråret. Så det tror jeg ikke, slutter Peter Friis Jensen.

tipsbladet.dk

Læs også: