Randers FC og Esbjerg leverede en underholdende fodboldkamp lørdag aften, da de to mandskaber stødte sammen i Superligaen. Hjemmeholdet Randers snuppede sejren på 3-2, og kronjyderne hopper dermed op på andenpladsen i tabellen.

Esbjerg gav ellers sig selv en drømmestart på opgøret, da de vestjyske gæster kom i front allerede i kampens andet minut på et mål af Martin Pusic. Angriberen modtog en god aflevering fra Muhammed Fellah og satte flot bolden over i det lange hjørne og gjorde det til 1-0.

Gæsterne var klart bedst i kampens indledning, men Randers viste skarphed foran kassen, da Mikael Ishak udnyttede hjemmeholdets første mulighed til at gøre det til 1-1 efter 14 minutter.

Det vendte fuldstændig kampen på hovedet, og herfra stod der Randers på det meste - og blot seks minutter senere scorede Elmar Bjarnason så til 2-1.

I anden halvleg så det ud til, at Viktor Lundberg afgjorde kampen, da svenskeren nettede til 3-1 på et flot skud fra kanten af Esbjerg-feltet. Randers virkede i kontrol og på sikker kurs mod sejren, men Martin Pusic fik bragt spænding tilbage i kampen med sin reducering til 2-3 efter 77 minutters spil.

I slutfasen pressede Esbjerg på for en udligning, men Randers holdt stand og kørte sejren hjem.