KØB PLUS!

Randers FC beholder Todd

Selv om Randers FC tabte i Parken, har efteråret været en stor succes. En stor del af skylden for de flotte kronjyske resultater ligger hos den engelske træner Colin Todd.

Todd tog over hos oprykkerne, da Michael Hemmingsen fik sparket i sommer. Siden har han hentet otte sejre og en imponerende øjeblikkelig femteplads.

Men der er et problem med englænderen. Han har ingen P-licens (den højeste trænerlicens, red.), og må derfor ikke fortsætte i Randers i næste sæson.

Der har derfor været tvivl om, hvorvidt Randers også satser på Todd efter nytår. Men nu kan den tvivl manes til jorden.

- Colin kommer igen den 4. januar og er her indtil sommer. Det er planen. Vi har ikke afgjort, om vi skal have en ny træner derefter. Jeg ved ikke engang, om vi har muligheden for at beholde Colin efter denne sæson. Det skal vi have undersøgt til bunds, og det sætter vi i gang til foråret, fortæller Randers-direktør Jacob Nielsen til sporten.dk

- Planen var, at vi skulle evaluere efter den sidste kamp i efteråret, men det har vi egentlig gjort. Vi har snakket med Colin, og begge parter er glade for samarbejdet, fortsætter Randers-bossen.

På trods af nederlaget til FC København, der var Randers’ andet i træk, har han kun lovord til overs for sin trænerstab og sine spillere.

- Selv om det aldrig er sjovt at tabe, skal hele staben og alle spillerne have cadeau. Vores efterår er mere end godkendt. Det er rigtig flot. Vi har spillet nogle rigtig gode kampe og været med i nogle gode af slagsen. I dag var bare ikke en af dem, slutter Jacob Nielsen.

Læs også: