KØB PLUS!

Rajko Lekic rygtes tilbage til SIF

Rajko Lekic kan vende tilbage til Silkeborg for tredje gang for at redde klubben fra nedrykning

Silkeborg har desperat brug for folk med mål i støvlerne. Og helst så billige som muligt.

Den økonomisk trængte klub indtager bundplaceringen i Superligaen, og forstærkninger er påkrævet, når transfervinduet åbner i januar.

Især på angriberposten hvor Henrik Tømrer Pedersen allerede har offentliggjort, at han indstiller karrieren.

Silkeborgs sportschef, Peder Knudsen, skal hurtigst muligt sætte sig sammen med klubbens nye cheftræner, Viggo Jensen, for at diskutere mulighederne, og ifølge BTs oplysninger er et af de mest aktuelle navne den tidligere Silkeborg-topscorer Rajko Lekic, som har repræsenteret klubben to gange tidligere.

Viggo Jensen, der overtog trænersædet fra fyrede Keld Bordinggaard mandag, har fortsat et godt forhold til Lekic, og han vil være en af de billigste løsninger på markedet, fordi han er transferfri til vinter.

Lekic scorede over 30 mål og var topscorer i 1. division i det år, han spillede under Viggo Jensen, før angriberen blev solgt til spanske Xerez i 2004.

Lekic kan godt se sig selv i et comeback til Silkeborg.

- Jeg kan da godt se, at den ligger lige til højrebenet i og med at Viggo er ny træner i klubben, og Henrik Tømrer stopper. Hvis Silkeborg ringer, er jeg helt sikker klar på en dialog. Klubben har gjort rigtig meget for mig i min karriere, og det ville betyde meget for mig, hvis jeg kunne hjælpe klubben tilbage på rette kurs, siger Rajko Lekic.

Rajko Lekic blev enig med Lyngby om at ophæve samarbejdet i august, og siden har han spillet halvprofessionelt i 2. divisionsklubben Roskilde, hvor han har scoret seks mål i ni kampe.

- Min tid i Lyngby blev ødelagt af en skade, og derfor var det vigtigt for mig at starte helt på en frisk i Roskilde. Jeg synes selv, at jeg har bevist der, at jeg har et niveau, hvor jeg stadig kan spille i Superligaen, siger den tidligere landsholdsspiller.

Silkeborgs sportschef, Peder Knudsen, ønsker ikke at komme ind på, hvilke spillere man har i kikkerten, men siger, at en billig angriber er en topprioritet.

- Jeg ønsker ikke at kommentere konkret på Rajko. Jeg kan kun sige, at han gjorde det fantastisk i sin tid i klubben, og vi holder naturligvis øje med alle ligaer, forklarer Peder Knudsen.

- Vi skal helst have en ny angriber og gerne en forsvarsspiller. Men nu må vi se, hvad økonomien rækker til. Vi har i hvert fald et begrænset budget, og derfor tænker vi os rigtig godt om, før vi foretager os noget, forklarer Silkeborgs sportschef.

Han håber desuden, at ansættelsen af Viggo Jensen efter nederlaget til Brøndby søndag kan skabe en effekt, når holdet i morgen møder Sønderjyske.

Læs også: