KØB PLUS!

Pizza eller Shepherd's pie til Okore?

Mens det halve af Premier League ifølge agenten er efter Jores Okore, er der også interesse fra Juventus og Genoa i Serie A.

Jores Okore kan meget vel snart være fortid i Superligaen. Den bomstærke FC Nordsjælland-forsvarer er jagtet af det halve af Premier League ifølge agenten, Nikola Juric, men der er også interesse for Okore fra andre dele af Europa.

Juventus og Genoa er i hvert fald to klubber mere, der har stillet sig i køen af bejlere til Jores Okore, der menes at koste i hvert fald 35 millioner kroner. De penge har Genoa ikke, og derfor er klubben, der er i øjeblikkelig nedrykningsfare i Serie A, ved at strikke et bud sammen, der inkluderer den svenske angriber Linus Hallenius.

Det er den genovesiske avis Il Secolo XIX, der skriver om den italienske interesse for Okore, som i efteråret viste sig frem i Champions League for FC Nordsjælland mod blandt andre Juventus.

Det gjorde Okore så godt, at 'La Vecchia Signora' brændte lune på forsvareren, mens også andre italienske klubber altså så stort potentiale i FC Nordsjælland-spilleren.

Med stor interesse fra Premier League og specielt Fulham kan det dog virke mindre sandsynligt, at Okore skulle være interesseret i at komme til Genoa, der netop har fyret træner Del Neri efter to nederlag i træk og en placering under nedrykningsstregen.


tipsbladet.dk

Læs også: