Per B.-farvel = Fantastisk signalværdi

Formanden for Brøndby Supporters Trust hilser Per Bjerregaards afsked velkommen og slår samtidig fast, at det ganske enkelt er en nødvendighed

Det ligner mere og mere den endelig afsked med Brøndby for Per Bjerregaard og en afsked med al magt i klubben. Ifølge sporten.dk's oplysninger planlægger Bjerregaard i 2013 således at fratræde de sidste poster, han sidder på: Formandsposten i amatørafdelingen og pladserne hos BIFs Veteraner og BIFs Venner.

- Det lyder meget fornuftigt. Jeg tror ikke længere, der er ret mange, som tvivler på, at Per Bjerregaards tilstedeværelse har været en hindring for fornyelse og nytænkning Brøndby. I stedet har han været et symbol på krise og en lukkethed. Et Bjerregaard-farvel vil være en fantastisk signalværdi, siger formanden fra Brøndby Supporters Trust, Sune Blom til Sporten.dk.

Han repræsenterer de fans, der skal være med til at hjælpe Brøndby på rette spor igen. Det sker gennem salg af aktier, som i sidste ender betyder økonomisk kapital til den hårdt ramte klub på den københavnske vestegn. Og hos Brøndby Supporters Trust tvivler de ikke på, at nyheden om Per Bjerregaards endelig farvel vil få enorm betydning for klubbens økonomiske situation.

- Det er meget afgørende både i forhold til salget af fan-aktier og i forhold til nye investorer, at der bliver sendt et klart signal fra Brøndby om, at Per Bjerregaard ikke længere bestemmer. Der skal sættes et nyt og et rigtigt hold for at skabe fornyelse i klubben, og hvis Per (Bjerregaard, red.) er ude, så et det et stort skridt på vejen, siger Sune Blom, der dog vil se den endelig afsked fuldført, for han helt tør tro på det.

- I Brøndby har vi lært, at intet er en realitet, før vi reelt har set det ske. Sådan er det også i dette tilfælde, siger Sune Blom.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08