Sønderjyske vandt hjemme 2-1 over FC Nordsjælland. Dermed fik de tre livsvigtige point i kampen for at undgå nedrykning

Sønderjyderne havde før kampen ikke tabt på hjemmebane de sidste tre Superligakampe, så det lugtede af vigtige point til bundstriden mod et svingende FC Nordsjælland-mandskab.

Det var dog Nordsjælland, der havde kampens første store chance efter 9 minutters spil, da Uffe Bech headede bolden på stolpen.

Første halvleg var præget af hårdt spil, hvor især Nordsjælland ikke var nærige med de hårde tacklinger. Som kampen skred frem kom hjemmeholdet bedre med i kampen, og det kulminerede efter 32 minutter, da en forsvarsbrøler af Nordsjælland-forsvaret blev udnyttet af Okotie. Pascal Gregor headede en alt for kort bold tilbage til målmand David Jensen, som Okotie kom i mellem og scorede på.

Dermed var pausestillingen 1-0 til hjemmeholdet, som fortsatte det gode spil i anden halvleg. Først havde Tommy Bechmann en stor mulighed, og få minutter efter blev en Okotie-scoring fejlagtigt annulleret for offside.

Endelig kom 2-0 scoringen efter 57 minutter, da Bjørn Paulsen flot headede bolden i mål efter et Daniel Jensen-hjørnespark.

Scoringen fik  FC Nordsjælland i gang rent spillemæssigt. Først havde Joshua John et nærgående forsøg, der flot blev reddet af Skender, men sønderjyderne kunne ikke forhindre Jens Stryger Larsen i at reducere til 1-2. Stryger Larsen overlappede Kim Aabech og i stedet for et indlæg, sendte han resolut bolden i mål. En flot scoring.

FC Nordsjælland pressede i slutminutterne på for en udligning, og det udnyttede Okotie, da han efter endnu en fejl af Pascal Gregor chippede bolden flot over David Jensen. Dermed sluttede kampen 3-1 til hjemmeholdet, der er ubesejrede på hjemmebane de sidste fire Superligakampe.

Med sejren fik Sønderjyske livsvigtige point til den intense nedrykningskamp. Holdet ligger dog stadig under stregen, mens FC Nordsjælland ligger nummer syv.