Oprør i FCM: Storaktionær raser

Oprøret i FC Midtjylland føres i offentligheden. Nu langer storaktionær Steen Hessel ud efter den siddende bestyrelse

Bestyrelsen i FC Midtjylland har malet et skønmaleri af klubbens situation, mener Steen Hessel, der i dagens udgave af Dagbladet Holstebro åbent fortæller, hvorfor der skal en ny bestyrelse til for at redde klubben.

- Og når sportschef Jens Ørgaard siger stop... Vi taler altså om Mr. FC Midtjylland, jamen så er der noget galt. Det er et kraftigt signal til bestyrelsen. Der er næppe mange, der tror på, at han stopper alene fordi, der skal skæres ned på budgetterne næste år.

- Jeg sidder ikke med de vise sten til alt. Jeg ved, hvor vanskeligt det er at sidde i en bestyrelse for en fodboldklub. Specielt i disse tider. Det kræver noget helt ekstraordinært. Det er derfor, at der er behov for en ny bestyrelse, der er dedikeret. En bestyrelse, der virkelig ved, hvad det vil sige at drive en fodboldklub. En bestyrelse, der ikke er topstyret som den nuværende, og ikke mindst en bestyrelse, der ønsker at være tæt på forretningen og den daglige drift. Det er tid til at kalde en spade for en spade.

Og netop det gør storauktionær i FC Midtjylland, Steen Hessel, i dagens udgave af Dagbladet Holstebro. Årsagen er, at han utilfreds med situationen i klubben og vil have en ny bestyrelse.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at flere bestyrelsesmedlemmer allerede har tilkendegivet, at de ikke ønsker at fortsætte. Sammenholdt med den situation, som klubben er i, er der behov for at få sammensat en ny og arbejdsdygtig bestyrelse, der kan forholde sig til fremtiden, siger Steen Hessel.

- Jeg mener, at bestyrelsen har svigtet på afgørende punkter. Adskillige centrale personer har forladt klubben, uden bestyrelsen har reageret. Til sommer står vi uden en hovedsponsor, og vores salgsafdeling ligger i ruiner. FC Midtjylland er i krise. Se bare på tallene, de lyver ikke.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08