KØB PLUS!

Olsen sender store roser til Brøndby

Man er for ond ved Brøndby, signalerede Morten Olsen fredag i Hamborg.

Landstræner Morten Olsen kommer ofte med et forberedt tema til pressemøderne før landskampe, og der var ingen tvivl om, at fredagens samling på Imtech Arena i Hamburg skulle handle en del om Brøndby. 

Også selv om han understregede, at det næppe kunne interesse hverken de brasilianske eller tyske journalister, der måtte være til stede.

Den trængte klub fra den københavnske vestegn lod inden sidste spillerunde både Dennis Rommedahl og Michael Krohn-Dehli tage til Helsingør for at deltage i landsholdstræningen - i stedet for at indkalde dem til 33. spillerunde mod Lyngby. 

Brøndby tabte kampen og mødte kritik i bunkevis for en beslutning, som for mange signalerede afvikling i stedet for udvikling - og en mulig koldfront mellem de to spillere og klubben.Og det passede ikke Morten Olsen.

- Vi har dårligere forberedelsesmuligheder end eksempelvis Holland, når Superligaen først sent bliver afsluttet. Vi havde en aftale med medaljeholdene om, at de ville slippe spillerne, hvis alt var afgjort. Det var så ikke tilfældet. Og så bliver jeg sgu irriteret, når Brøndby afleverer Krohn-Dehli og Rommedahl og får så meget 'badwill'. Det er kedeligt at høre på, når Brøndby kun forsøger at hjælpe dansk fodbold. Den kamp var ligegyldig. Det er uforståeligt, at de ikke får noget goodwill i stedet, sagde Morten Olsen.

- Når vi ikke har så megen tid sammen, er det flot at ville hjælpe landsholdet.