Både Troels Bech og Rasmus Falk var trætte af forsvarskiks, der udløste Randers' 3-2-sejr.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>OB har i de tre seneste Superliga-kampe leveret den spillemæssigt bedste stime i hele sæsonen. Men efter mandagens bitre 2-3-nederlag i Randers, var det alligevel tid til at fokusere på egne fejl igen.

Målmand Mads Toppel så ikke for heldig ud, da han tabte bolden ud i fødderne på Randers' Nicolai Brock-Madsen ved Randers' føringsmål.

Siden var Espen Ruud lidt for gavmild i sin boldomgang, så Randers' Ronnie Schwartz siden kunne udnytte en lidt for bakkende Anders Møller Christensen og score flot til 2-1.

Fejlkavalkaden blev fuldkommen, da den nybagte landsholdsspiller Daniel Høegh fejlede i et indgreb, så Jonas Borring fik frit løb til scoringen til 3-2.

- Jeg synes egentlig, vi sætter os på det i anden halvleg. Men vi må ikke give så nemme mål væk. Det er for dårligt, lød den korrekte analyse fra OBs Rasmus Falk til TV2 Sport efter den personlige skuffelse.

Kantspilleren var igen en god oplevelse i rollen som højre kant for et velspillende OB-hold, der blev dirigeret godt af Michael Silberbauer og Krisztián Vadócz fra den centrale midtbane.Det bemærkede træner Troels Bech også, men han måtte også omkring samme analyse som Rasmus Falk. 'Selvforskyldt', lød trænerens bnetegnelse for nederlaget.

- Vi burde have vundet den her kamp på vores anden halvleg. Men det ender i stedet i en voldsom skuffelse, for vi havde vel både næstsidste fod på deres andet og tredje mål, sagde OB-træneren og hæftede sig ved, at OB også havde været skuffet i tilfældet af et 2-2-resultat.

Randers er efter sejren på Superligaens fjerdeplads, mens OB stadig hænger fast midt i tabellen.