Anders K. Jacobsen scorede kampens eneste mål, da OB på hjemmebane tilføjede FCK sæsonens første Superliga-nederlag, og derfor var han i godt humør bagefter.

»Det er en dejlig start for mig at komme i aktion og score mål her i starten,« sagde Anders K. Jacobsen efter kampen til TV3+.

Angriberen med tilnavnet AK-47 er efter ophold i bl.a. AaB for nylig vendt tilbage til den klub, han forlod for fem år siden, hvor han ikke opnåede det store gennembrud. Faktisk var søndagens kamp mod FCK den første nogensinde, hvor den 25-årige Anders K. Jacobsen startede inde for OB.

Og den tillid takkede han altså for ved at chippe bolden over FCK-målmand Stephan Andersen efter 17 minutters spil af anden halvleg.

»Jeg så, at chancen lå i at gå dybt i bolden. Jeg synes ikke, at vores sejr var ufortjent,« sagde Anders K. Jacobsen.

Hans chef, træner Kent Nielsen, var også godt tilfreds efter den mindre heldige kamp mandag, hvor OB blev rundbarberet med 1-5 mod trænerens tidligere klub, AaB.

»Det var to helt forskellige hold, der løb på banen. I dag spillede vi med stor discplin. FCK spillede også en fin kamp. Jeg vil sige, at vi vandt på dygtighed og lidt held,« sagde Kent Nielsen.