KØB PLUS!

OB forlænger med Mads Toppel

OB har forlænget aftalen med reserve-målmanden, som på trods af masser af spilletid i efteråret accepterer sin rolle

Mads Toppel, der havde kontraktudløb til sommer, har nu skrevet under på en ny aftale med OB, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2015.

- Vi har med stor tilfredshed fulgt den udvikling, Mads har gennemgået, og han viser en stadigt stigende evne til at kanalisere sin enorme energi ind i sit meget målrettede målmands-arbejde, siger OBs cheftræner Troels Bech.

- Det har været stærkt, at se Mads træde ind i startopstillingen, når vi har haft brug for det, og med sine altid gode trænings-indsatser har han sikret et stadigt højt niveau i både træning og kamp for OB.

Mads Toppel spillede i efteråret de fleste kampe for OB, da Jesper Christiansen døjede med skader. På trods af den nye kontrakt og spilletiden i efteråret, kender Mads Toppel sin rolle i OB.

- Jeg er helt vildt glad for kontrakt-forlængelsen. Det var et af mine delmål, for OB har hele tiden været min førsteprioritet. At forlængelsen kommer nu, viser at jeg har gjort det godt, og at klubben også er glad for mig, så jeg håber, at det kommer til at fortsætte, som det er gået hidtil, og at jeg får masser af spilletid. Jeg er klar til at tage kampen op, selvom jeg godt ved, at Jesper står. Jeg har hidtil bevist, at alt kan ske, og det er ufatteligt vigtigt for mig og min familie, at der nu er kommet ro på i forhold til kontrakt-forlængelsen, siger Mads Toppel.

Læs også: