KØB PLUS!

OB: For tidligt at sælge Høegh

OBs sportsdirektør Poul Hansen vil helst ikke sælge Daniel Høegh, selvom udlandet begynder at følge landsholdsspilleren.

Daniel Høegh fik i går den gode nyhed om, at han skal med landstræner Morten Olsen og resten af ligalandsholdet til Arizona i januar. I dag kom nyheden om, at de franske storklubber Lille og Bordeaux følger den 21-årige OB-forsvarer.

Men OBs sportsdirektør Poul Hansen ser helst, at klubben kan holde på deres forsvarstalent noget længere, så han ikke også rejser til Frankrig i januar.

- Det er for tidligt. Det er klubbens holdning, at vi meget gerne vil holde sammen på den trup, vi har lige nu. Daniel Høegh har også en 'pris' internt i klubben, fordi vi meget gerne vil bygge op omkring ham.

-  Men kommer der et virkelig godt bud, som spilleren samtidig har interesse i, så er vi heller aldrig sådan en klub, der tvinger spillerne til at blive mod deres vilje. Aldrig, siger Poul Hansen.

Når sportsdirektøren ikke er varm på tanken om at sælge Daniel Høegh til januar på trods af interessen fra købestærke klubber som Bordeaux og Lille, så kan en del af forklaringen også være en selvtillid om, at Daniel Høegh bliver endnu mere værd i forårets medaljekamp.

-  Jeg tror da så meget på den udvikling, han er i lige nu, at jeg også tror, han kan være endnu mere værd til sommer, siger Poul Hansen og uddyber, hvorfor han tror, at den Daniel Høegh er blevet interessant for andre klubber.

Talentet har gennemgået en udvikling som også kommer bag på en sportsdirektør, der selv har fulgt ham tæt som træner i seneste sæson.

- Jeg havde ikke troet, at han allerede var nået så langt, som han er nu. Vi havde set ham som en vigtig udviklingsspiller, men vi havde ikke forudset, at han kunne have så højt bundniveau, som han har lige nu

- Samtidig udviser han en utrolig mental styrke for tiden. Laver han en fejl, så er han ovre den igen efter et par minutter.

- Han har status i klubben på grund af sine præstationer, men også i kræft af sit væsen.     

Læs også: