Esbjerg havde søndag eftermiddag besøg af Brøndby i Alka Superligaen i et underholdende opgør, som bølgede frem og tilbage fra første fløjt. Kampen endte 1-1 foran 5096 tilskuere.

Man kunne kampen igennem ikke se, at det var top mod bund i tabellen, hvor Esbjerg samlet set var tættest på sejren.

Første halvleg sluttede uden mål takket være en stærkt spillende Frederik Rønnow i Brøndby-målet, der blandt andet reddede et godt forsøg fra Victor Pálsson.

Fem minutter efter pausen faldt så kampens første scoring, da svenske Robin Söder snedigt vendte sig i feltet og sparkede bolden i kassen til vestjysk føring.

Herefter faldt Esbjerg længere tilbage på banen, og den invitation udnyttede de gulblusede gæster efter en times spil.

Teemu Pukki blev således spillet helt fri i feltet af angrebsmakker Kamil Wilczek, hvorfra Brøndby-topscoreren køligt trak forbi Jonas Jensen og efterfølgende sparkede bolden i et tomt mål.

1-1-resultatet betyder, at Brøndby er sikre på at overvintre på andenpladsen i Superligaen, selv om der fortsat mangler en spillerunde. Esbjerg stryger med resultatet igen ned på sidstepladsen, da både OB og Viborg har vundet.