KØB PLUS!

Nicolai J.: Kommer med kæmpe lyst

En af Superligaens bedste spillere er klar til comeback torsdag aften i FC Københavns Europa League-kamp mod VfB Stuttgart.

Han var fantastisk i det tidligere efterår, hvor han markerede sig som en af Superligaens bedste spillere. Nu er han tilbage. Nicolai Jørgensen er klar til comeback i FCK-trøjen efter fire ugers skadespause. 

 - Jeg er klar, men jeg mangler selvfølgelig lidt kampform og lidt flere træningspas, siger den alsidige offensivspiller til sporten.dk.

Han blev skadet lige inden landskampen mod Italien, hvor han ellers lignede en starter. Skaden kom derfor på det værst tænkelige tidspunkt.

- Jeg var inde i en god stime, så det var fantastisk ærgerligt at løbe ind i en skade. Det har været hårdt, fortæller Jørgensen.

- Jeg havde i baghovedet, at jeg skulle spille kampen mod Italien og derbyet herhjemme mod Brøndby. Det var et rigtig skidt tidspunkt , fortsætter angriberen.- Jeg kommer med en kæmpe lyst og en stor sult, og jeg er klar på at kæmpe endnu hårdere end før jeg blev skadet

Han kan være tilbage i trøjen i Europa League-opgøret mod tyske VfB Stuttgart torsdag aften, og selv om kampformen er alt andet end optimalt, har Nicolai Jørgensen andet at byde på. 
 
- Sulten er vokset indeni, og jeg føler, at jeg har noget at bevise, fastslår Jørgensen.

Nicolai Jørgensen nåede at score seks mål i Superligaen, inden han gik i stykker. På trods af skaden er han derfor FC Københavns vicetopscorer.