Esbjergs Nicki Bille var glad for det ene point mod Brøndby, men han mente, at det burde have været tre.

Der manglede kun fem minutter, da Esbjergs Mick van Buren udlignede mod Brøndby i søndagens Superliga-kamp. Så pointet kom sent i hus, og alligevel syntes vestjydernes Nicki Bille, at det godt kunne være blevet til tre.

»Det kunne det godt. Vi kører dem langt ned i anden halvleg, og selv ved 1-1 fortsætter vi med at trykke på,« sagde Nicki Bille efter kampen til TV3+.

»Jeg er selv tæt på nogle gange. Jeg fik desværre ikke selv scoret i dag, men det var rart, at vi fik scoret til sidst« sagde den 27-årige Esbjerg-spiller.

»Det var et pissemål, Brøndby fik, og det var pisseirriterende, at de fik det. Men hvor andre hold måske ville lade sig kyse efter at være kommet bagud på Brøndby Stadion, så viser vi, at vi er mandfolk ved at komme tilbage,« sagde Nicki Bille.

Brøndbys Ronnie Schwartz ærgrede sig til gengæld over, at Brøndby ikke lukkede kampen i første halvleg.

»Jeg skulle have scoret, og jeg føler lidt, at jeg taber kampen for os,« sagde Ronnie Schwartz og tilføjede.

»Vi har ikke så meget styr på det i anden halvleg, men vi skal score et par mål i første halvleg, tage sejren og komme videre.«

Der venter nu en landskampspause, og her skal Brøndby træne afslutninger.

»Vi er det hold, der har flest afslutninger af alle, men vi har ikke lavet flest mål. Så det skal vi gøre bedre. Og så skal vi være mere kyniske i defensiven.«