KØB PLUS!

Mike vil ikke træne med Brøndby

Mike Jensen er stadig klubløs, men vil ikke spørge sin tidligere arbejdsgiver, om han må træne med dem. Lige nu venter han på det rigtige tilbud.

Midtbane-manden Mike Jensen er nu klubløs og må indtil videre selvtræne, indtil han finder sig en ny klub. Mange klubløse spillere benytter sig ofte af muligheden for at træne med i en klub, de tidligere har spillet i.

Men Jensen har ikke tænkt sig at spørge, om han må træne med i Brøndby, som han netop har forladt.

- Jeg skal selvfølgelig i gang på et tidspunkt, men indtil videre træner jeg for mig selv. Brøndby skal have ro og skal ikke bruge tid på, at jeg skal løbe og træne med. Det vigtigste er, at de får optimale forberedelser til et ekstremt vigtigt forår, og derfor mener jeg ikke, det giver mening, at jeg skal løbe rundt derude, siger Mike Jensen til tipsbladet.dk.

OB og Randers er på rygtebørsen blevet sat i forbindelse med den transferfrie spiller, men Jensen kigger fortsat mod udlandet i jagten på en ny klub.

- Der har været tilbud, jeg har afvist. De har været rigtig interessante, men der har lige manglet det sidste kriterium for, at jeg ville tage det. Jeg kan selvfølgelig ikke gå flere måneder uden at spille, men jeg har is i maven og venter på det helt rigtige, og jeg fornemmer, at det nok skal komme. Jeg satser på, jeg finder en klub i løbet af januar. Jeg kigger stadig mod udlandet, men jeg vil ikke afvise noget på forhånd, siger Jensen, der ikke vil ud med, hvad der manglede i de tilbud, han har fået.

- Jeg vil ikke skræmme andre interesserede væk ved at sige, hvad det lige var, der gjorde, at jeg sagde nej til de ting. Det holder jeg for mig selv.

Mike Jensen har spillet hele sin seniorkarriere i Brøndby på nær et lejeophold i svenske Malmö FF i 2008.

tipsbladet.dk