KØB PLUS!

Mike Jensen spøger i Randers

Brøndby-spilleren sættes i forbindelse med ny klub i Superligaen

Mike Jensen er snart fortid i Brøndby IF. Det behøver dog ikke betyde, at midtbanedynamoen er et overstået kapitel i Superligaen.

Brøndby-drengen har kontraktudløb med de blå-gule ved årsskiftet, og parterne er ikke blevet enige om en forlængelse af den aftale, og derfor skal 24-årige Mike Jensen finde en ny arbejdsgiver - og den kan han måske ende med at finde i det jyske.

Ifølge sporten.dks oplysninger så er Mike Jensen et varmt navn i Randers FC, hvor man forsøger at få en lille kabale til at gå op.

Kronjyderne forhandler med Tidiane Sane om en forlængelse af hans aftale, men kikser den dialog, så skal der findes en kompetent afløser og har peger pilen på Mike Jensen.

Direktør Jacob Nielsen ønsker ikke at kommentere specifikt på Mike Jensen for 'uanset hvad jeg siger, vil det blive tolket i alle mulige retninger', men siger overordnet om klubbens situation:

- Vi forhandler stadig med Sane om en ny aftale, men bliver vi ikke enige, er der ikke nogen tvivl om, at vi skal have en ny central midtbanespiller ind, siger Jacob Nielsen

- Derfor holder vi os selvfølgelig ajour med, hvad der rører sig på markedet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mike Jensen. Han har tidligere sagt, at han håber på en klub i udlandet, men har samtidig understreget, at han ikke afviser en anden klub i Danmark andre end Brøndbys rivaler FC København og har erkendt 'der er dansk interesse'.

Mike Jensens agent Per Steffensen har til BT tegnet følgende profilbillede af Mike Jensens fremtidige klub.

- Det skal være et sted, hvor spilletid og ambitioner går op i en højere enhed. Der er ingen grund til at skifte til en stor klub i udlandet bare for at sidde på bænken. Det skal være et sted, hvor Mike kan fortsætte sin gode udvikling.

Randers FC er gået til vinterpause på en femteplads og som en solid kandidat til en plads i Europa i næste sæson.