KØB PLUS!

Mike Jensen: Kunne godt være OB

Mike Jensen kan godt se sig selv fortsætte karrieren i OB

Efter mange år i klubben spiller Mike Jensen på søndag sin sidste kamp for Brøndby i denne omgang. Midtbanespilleren har kontraktudløb med hjerteklubben til nytår, og parterne er ikke blevet enige om en forlængelse.

Derfor søger Mike Jensen nu nye græsgange, men men hvor turen går hen i denne omgang, er ikke sikkert. Fynske OB er blevet nævnt som en bejler, og Mike Jensen er ikke afvisende over for et skifte til Odense-klubben. Det fastslår han over for Brøndby-fansitet 90minutter.dk.

- Jeg ville sige, hvor jeg skiftede hen, hvis jeg vidste det. Det bliver aldrig FCK, men i Danmark er der et par enkelte klubber, som sportsligt ligger på et niveau, hvor det ville være interessant og hvor jeg godt kunne se mig selv. Det kunne godt være OB, men jeg har ingen kommentarer til om Poul Hansen har ringet til mig, siger Mike Jensen til 90minutter.dk.

Han løfter lidt af sløret for kriterierne for sit klubvalg.

- Det er klart, at en af de kriterier, jeg har, er, at komme et sted hen, hvor jeg kan udvikle mig og komme på det niveau igen, hvor man er dygtig nok til at spille på landsholdet, siger Mike Jensen.

OBs sportsdirektør Poul Hansen har tidligere på ugen udtalt til tipsbladet.dk, at Mike Jensen ville være en fin OB-spiller, men at fynboerne lige nu råder over mange spillere til den centrale midtbane.

tipsbladet.dk

Læs også: