Der var mange tv-penge på spil, da FC Midtjylland tog imod AaB søndag aften i Alka Superligaen.

Her kan hjemmeholdet se frem mod en større portion penge, da FCM vandt det intense opgør 2-0.

Midterforsvareren Patrick Banggaard og Gustav Wikheim stod for målene.

Kampens resultat betyder, at FCM kommer op på tredjepladsen med 23 point ligesom Brøndby og Randers FC, som ligger på anden- og fjerdepladsen.

AaB kan derimod se frem mod færre tv-penge, da holdet ender uden for top-seks efter de første 13 runder i ligaen.

Her bliver første omgang tv-penge uddelt, og alt efter hvor holdene ligger placeret i ligaen, kan det betyde en hel del for klubbernes budgetter, da en topplacering giver flere penge.

I kampens indledning fik FCM lagt et hårdt pres på gæsterne, men det lykkedes ikke for midtjyderne at bryde helt igennem AaB's forsvar.

AaB forsøgte sig primært med omstillinger, uden at det blev rigtig farligt.

FCM brød dog igennem gæsternes defensiv kort før pausen, da Patrick Banggaard tog et dybdeløb fra forsvaret og helt op i AaB's felt.

Efter en flad aflevering fra Gustav Wikheim bragte Banggaard FCM i front med 1-0.

Anden halvleg blev mere intens, da udeholdet skulle frem og jagte en scoring.

Det betød, at AaB kom ud til anden halvleg med et højt pres på FCM, mens FCM var nødsaget til at satse mere på kontraangreb.

På trods af flere offensive udskiftninger kunne AaB ikke få sat det endelig tryk på FCM.

I stedet kunne Gustav Wikheim efter en flot solotur gøre det til 2-0 i overtiden.