FC Midtjyllands regerende danske mestre konsoliderede med sejren på 2-0 over Hobros bundhold sin suveræne Superliga-førsteplads.

Det kunne de ikke mindst takke Martin Pusic for.

Efter angriberen for en uge siden havde brokket sig til træner Jess Thorup og efterfølgende var blevet forbigået til truppen mod Esbjerg, var han tilbage i startopstillingen og kvitterede for tilliden med to flotte fuldtræffere.

FC Midtjylland, der var uden skadede Johan Dahlin, Erik Sviatchenko, Pione Sisto og Jim Larsen, gik til pausen med en føring på 1-0.

Det kunne der intet indvendes imod, selvom Hobro fightede bravt og tilspillede sig et par ’halve’ målchancer.

Scoringen faldt allerede i det niende mimut, da Martin Pusic headede et indlæg fra Kristoffer Olsson i mål. Sidstnævnte var kort tid forinden kommet på banen i stedet for Rilwan Hassan, der udgik med en ankelskade.

Kampens sidste scoring kom blot 50 sekunder efter pausen, da Martin Pusic fra udkanten af straffesparksfeltet smart passerede Jesper Rask i Hobro-målet.