KØB PLUS!

Megabud på vej på N'Doye

Reading har endnu ikke budt på Dame N'Doye, men en fax med utallige nuller synes på vej mod København.

Dame N'Doye spiller næppe i FC København, når sommerens transfervindue lukker i. Angriberens navn er glohedt i England, hvor især Premier League-oprykkerne Reading ligner et særdeles godt bud på en køber. 

Tidligere på dagen benægtede FC København i en børsmeddelelse, at de har modtaget et bud fra de ambitiøse oprykkerne. Det har de heller ikke, men ifølge sporten.dks oplysninger kan et bud meget vel være lige på trapperne. Et bud, som med en størrelse på 62 millioner kroner (6,75 mio. £, red.) vil gøre N'Doye til den dyreste spiller i Superligaens historie.
 
Reading har set N'Doye i aktion flere gange, og mod slutningen Superliga-sæsonen var klubbens manager, Brian McDermott, også et smut fordi de danske stadions for at se nærmere på den senegalesiske topscorer. 

Journalist Lewis Rudd dækker Reading FC tæt for lokalavisen Reading Post. Han fortæller, at Dame N'Doye er lige præcis den spiller, nyoprykkerne leder efter.
 
- Klubben bliver meget aktiv på transfermarkedet, og skal bruge en stor, højtprofileret spiller. En angriber i klasse med Demba Ba fra Newcastle. Sådan en er N'Doye, siger Rudd. 

Ifølge Rudd skal ledelsen i Reading mødes senere på ugen, og her vil det formentlig blive besluttet, at der skal afgives et stort bud på Dame N'Doye. For penge er ikke noget problem vest for London. 

- Klubben er netop blevet overtaget af en russisk milliardær (Anton Zingarevich, red.), og han har en stor skattekiste med, fortæller journalisten. 

Carsten V. Jensen kan altså godt sætte sig til rette ved faxmaskinen. Et bud med rigtig mange nuller synes på vej mod Parken.  

Læs også: