KØB PLUS!

Matchvinder Borring: En drøm!

Randers FCs matchvinder mod OB, Jonas Borring: - Det var en drøm, der gik i opfyldelse.

Jonas Borring blev matchvinder for Randers, da kronjyderne med sejr på 3-2 over OB spillede sig op på Superligaens fjerdeplads

Sikke et indhop. Blot to minutter efter han i kampens slutfase var kommet på banen i stedet for Alexander Fischer, scorede Jonas Borring målet, der betød, at Randers FC besejrede OB 3-2.

- Det var en drøm, der gik i opfyldelse. Skønnere følelse end at lave sejrsmålet findes simpelthen ikke, sagde Jonas Borring.

Tingene har ellers langt fra flasket sig for offensivspilleren i denne sæson: Efter han i foråret ikke fik forlænget sin kontrakt i FC Midtjylland, kom han efter en lang, ineffektiv sommer til Randers i august.

Og her har han haft problemer med at spille sig ind i startopstillingen.

- Jeg tror ikke, jeg når at komme i topform inden vinterpausen. Senest har jeg været plaget af en lyskeskade. Men det er ikke kun på grund af den, at jeg ikke har tilkæmpet mig en plads i startopstillingen.

Årsagen er den simple, at holdet har spillet fremragende i efterhånden lang tid, sagde Jonas Borring, der slog til i 89. minut, da OB-stopperen Daniel Høegh kiksede en clearing.

- Jeg burde have været mere afklaret i situationen og have sparket bolden væk, sagde han og tilføjede:

- Nederlaget er tungt. Vi burde have vundet. Men i de perioder, hvor vi spillede bedst, scorede Randers. Sådan er fodbold desværre også.

OB-træner Troels Bech havde det også skidt med nederlaget.

- Det lyder tøset, hvis jeg undskylder det. Men selv hvis kampen var sluttet 2-2, ville jeg have været utilfreds. Jeg synes, vi spiller en god kamp. Problemet er bare, at vi ikke udnytter alle vores chancer. Det gjorde Randers derimod. Og det skal de have ros for, sagde Troels Bech, der syntes, at OB blev snydt for et straffespark, da Hans Henrik Andreasen blev fældet af Johnny Thomsen.

Hans randrusianske trænerkollega, Colin Todd, var derimod i strålende humør.

- Jeg har det perfekt i Randers. På fredag duellerer vi med AaB om Superligaens tredjeplads. Den kamp bliver sjov, sagde Colin Todd, der til gengæld ikke ønskede at udtale sig om sin fremtid i Randers FC.

Meget tyder dog på, at han tager mindst en halv sæson mere i den kronjyske klub.

Således har DBU accepteret, at han kan fortsætte frem til sommer, selvom han ikke er i besiddelse af den krævede P-licens.

- Bestyrelsen og jeg evaluerer sammen med Colin efterårets præstationer, når sidste kamp i denne halvsæson er spillet i december. Men han har jo gjort det godt. Både spil og resultater har været over forventning, sagde Randers-direktør Jacob Nielsen.

Læs også: