KØB PLUS!

Makienok: Miraklet kan ske

Brøndbys helt festede med klubbens fans efter den forløsende sejr over Silkeborg

Simon Makienok har aldrig fejret et dansk mesterskab. Men hvis Brøndby-angriberen nogensinde kommer til at gøre det, ved han alligevel, hvordan man fester med euforiske fans.

Den dobbelte målscorer kom ind fra bænken i pausen ved stillingen 1-0 til Silkeborg, da han med to mål vendte bundgyseren til Brøndby-triumf.

- Vores fans tror på os hele vejen, og det gør, at vi tror på os selv, så miraklet kan ske. Det gjordet det så i dag, fortalte matchvinderen til Canal 9, mens han festede med Brøndbys fans på Silkeborg Stadion.
 
Sejren var sæsonens blot anden for Brøndby, der også vandt over Silkeborg i begyndelsen af sæsonen. Resultatet betyder, at Brøndby efterlader Silkeborg på Superligaens sidsteplads. Begge hold befinder sig dog stadig under stregen.

- Nu tror vi på det, siger Simon Makienok.

Hos Silkeborg var der anderledes gravkammerstemning efter Simon Makienok flugtede et Dennis Rommedahl indlæg ind i rusen i kampens overtid. Kasper Risgård begræd, at Silkeborg brændte for mange chancer, da Henrik Tømrer Pedersens føringsmål kunne være udbygget.

- Jeg sagde i pausen, at vi ikke skulle falde for langt ned. Det kommer vi egentlig lidt til. Brøndby spiller også godt rundt om os må vi sige. Men jeg mener også, vi har nogle store chancer, vi skal score på, selvom Brøndby også har deres chancer, sagde en skuffet Kasper Risgård efter nederlaget.

Den fyringstruede Silkeborg-træner Keld Bordinggaard forklarede det skuffende nederlag.

- Den er hård at tabe for os alle sammen.

- Vi må ikke komme ned og stå så dybt efter pausen, når de har Simon Makienok med fremme. Så falder der bare tilfældige bolde ned, og så scorer han, forklarede Keld Bordinggaard.

- Vi bliver nødt til at give spillerne lidt luft, for den er hård ved dem, og det mærker man med det samme, når man kommer ind i omklædningsrummet. Den her er ekstra hård, men vi skal ikke begrave os selv, det er der masser af andre, der gerne vil.

Silkeborg-træneren vil ikke trække sig fra jobbet som trænere for Superligaens nye bundskraber.

- Vi har masser af idéer. Men der er ikke ret meget grund til at introducere spillerne for dem lige nu. De kan ikke tage ret meget nyt ind, sådan som situationen er lige nu, sagde Keld Bordinggaard.

Læs også: