AaB avancerede med sejren på 3-1 over Esbjerg fra sjette- til fjerdepladsen i Superligaen.

Træner Kent Nielsens tropper er dog stadig et pænt stykke fra medaljepladserne, men søndag får de chancen for at mindske Randers FC’s forspring på den øjeblikkelige tredjeplads til kun tre point, når kronjyderne gæster Nordjyske Arena i Aalborg i en direkte duel.

Esbjerg gik til pausen med en føring på 1-0.

Scoringen faldt i det 43. minut, hvor backen Jonas Knudsen udnyttede, at AaB-målmand Nicolai Larsen boksede ved siden af bolden efter et ellers ufarligt indlæg.

Men AaB kunne såmænd også have ført. Imidlertid var hverken Anders K. Jacobsen, Frederik Børsting eller Nicolaj Thomsen særligt skarpe, da chancerne mod det usikre og alt for offensive Esbjerg-forsvar opstod.

AaB lod sig dog ikke slå ud:

I det 53. minut udlignede Anders K. Jacobsen på et veltimet langskud til 1-1. Fem minutter senere gjorde Frederik Børsting det til 2-1 på et endnu flottere udført skud fra distancen. Og da kampen nærmede sig sin afslutning, slog indskiftede Thomas Enevoldsen sejren fast fra tæt hold på Nicolaj Thomsens oplæg.