KØB PLUS!

Lössl: Det sker bare ikke

FCM-keeper Jonas Lössl troede, det var løgn, da han igen droppede mod AaB.

FCMs normalt stærkt spillende målmand Jonas Lössl har haft et rædselsfuldt forår. Han har i de seneste tre kampe været involveret i scoringer, og onsdag aften leverede han så det værste drop, da bolden smuttede ud af hænderne på ham i kampen mod AaB.

Droppet blev heldigvis for Lössl overskygget af FCM-sejren på 2-1 i Aalborg, men den unge målmand var alligevel i fokus efter kampen.

- Jeg tænkte; det sker bare ikke, da den smuttede ud af hænderne på mig. Det var lidt som at være med i en dårlig film. Jeg kunne intet se for solen, men jeg skal ikke stå her og undskylde. Jeg kan kun sige, at jeg er stolt af at være en del af det her hold, som var med til at hjælpe mig op igen, sagde Lössl efter kampen.

Kort efter droppet leverede han en stor redning, da Nicklas Helenius var alene igennem og efterfølgende spillede FCM-keeperen sig op. Han håber, at AaB-kampen trods alt var et vendepunkt.

- Jeg vil stadig sige, at jeg føler, at jeg stod en god kamp efter droppet. Jeg har fået stor opbakning af holdkammeraterne, og fansene bag målet stod og råbte mit navn. Det varmer i en hård tid. Det har nok været selvtilliden, den har været lidt gal med, og det gjorde det ikke bedre at starte kampen på den måde. Jeg håber, at den her på en eller anden måde bliver et vendepunkt for mig, sagde Lössl.

FCM-træner Glenn Riddersholm støtter også sin målmand.

- Jeg tænkte, det er simpelthen løgn, da Jonas kostede det mål. Men så fik han spillet sig op, og det viser hans store styrke, sagde Riddersholm.

Læs også: