KØB PLUS!

Laudrups agent rækker hånd ud til BIF

Michael Laudrups agent og rådgiver Bayram Tutumlu vil hjælpe trængte Brøndby.

Tiderne er hårde for Brøndby IF. En placering som nummer sjok i Superligaen og en økonomi blodig som et offerlam, men det betyder ikke, at interessen for den falmede mesterklub er død. Tværtimod.

Det er flittigt beskrevet, hvordan især investorgruppen omkring den tidligere klubdirektør Frank Buch-Andersen står klar med millioner under de rette omstændigheder, og nu melder flere sig på banen.

Bayram Tutumlu, FIFA-agent og rådgiver for Michael Laudrup, har tidligere været en ven af huset i Brøndby og står nu igen klar med åbne arme og checkhæfte. Under de rette betingelser.

- Jeg har tidligere haft et finansielt samarbejde med Brøndby og gør det gerne igen, siger Bayram Tutumlu, en kontroversiel skikkelse i fodboldmiljøet men samtidig en af Europas toneangivende fodboldagenter.

- Det smerter mig at se, hvor Brøndby ligger i dag. Det er ingen tjent med, der er enormt potentiale i den klub, og jeg holder øje med situationen og de investorer, der snakkes med, og det er interessant, siger han, men der er som bekendt altid et men.

- Per Bjerregaard og den gamle garde i klubben skal ud, før jeg vil have et samarbejde med den klub igen. Man skal ikke tale ondt om en ældre herre med helbredsproblemer, men selv om han ikke er bestyrelsesformand længere, så står han stadig i baggrunden og vogter over klubben som en hyrde over sine får. Og selv om det aldrig skulle komme til et nyt samarbejde mellem mig og Brøndby igen, så mener jeg stadig, Bjerregaard og hans venner står i vejen for, at klubben kan komme tilbage til toppen af dansk fodbold og spille europæisk igen, siger den tyrkiske FIFA-agent.

Han vil ikke nærmere ind på, hvad et økonomisk samarbejde kunne indebære, men henviser til det store uudnyttede potentiale i klubben.

- Da man ikke kunne blive enige med Michael Laudrup om en forlængelse af trænerkontrakten i sin tid, smækkede jeg med døren. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende, selv om jeg har handlet med de største klubber i verden. Jeg sagde til Per Bjerregaard, det her er begyndelsen på enden for jer. Hvordan går det dem nu?

Det er ikke første gang, Bayram Tutumlu har tilbudt Brøndby sin assistance.

- Vi har tidligere været i dialog med Brøndbys forhenværende sportslige koordinator Jan Groth Møller og tilbudt vores hjælp sportsligt, oplyser Bayram Tutumlus assistent, Evren Sahin.