Langbenet 'stork' står i vejen for Makienok-salg

Engelske Crystal Palace er klar til at købe Brøndbys Simon Makienok allerede i januar. Det skriver Daily Mirror.

De er lige høje. 201 centimeter. Og det kan også blive et mulehår, der afgør, om det er Peter Crouch eller Simon Makienok, der skal forsøge at sikre nedrykningstruede Crystal Palace overlevelse i Premier League. Det skriver engelske Daily Mirror tirsdag.

Her fremgår det, at London-klubben har genfundet interessen i den lange Brøndby-angriber, og at den nye sportsdirektør Iain Moody skal, ifølge avisen, være klar til at investere i den 23-årige dansker. En handling, der nok kan få en del Brøndby-fans til at frygte effekten på holdets muligheder for at gøre sig gældende i kampen om det danske mesterskab i foråret.

Avisen vurderer dog samtidig, at manager Tony Pulis har som førsteprioritet at blive genforenet med den tidligere engelske  landsholdsangriber Peter Crouch efter deres fælles tid i Stoke.

Derfor står Simon Makienoks navn klar som et alternativ på en liste med fire angribere, hvis den mission ikke lykkes, skriver Daily Mail.

På denne liste skal også være Nantes-angriberen Filip Djordjevic.

Også de franske klubber Nice og Saint Etienne har på rygtebasis været nævnt som bejlere til Simon Makienok, og Brøndbys sportschef Per Rud har tidligere fortalt til BT, at der har været bud efter landsholdsspilleren på det seneste.

Læs også: