AGF må være utroligt glade for, at Hobros skrivebordsfejl lørdag sikrede dem tre point, da DBU besluttede at tildele aarhusianerne sejren for den manglende spilletilladelse for Adama Tamboura.

For på banen har Morten Wieghorsts tropper nu ikke vundet i syv kampe, efter FC Nordsjælland i Farum Park sejrede med 2-0.

Hjemmeholdet, der var uden topscorer Bruninho og en anden offensiv profil i Emiliano Marcondes, begge i karantæne, samt skadede Joshua John grundlagde sejren på en første halvleg, hvor der var decideret klasseforskel.

Og at man havde andre offensive kort at spille med, viste Oliver Thychosen allerede efter 14 minutter, da han over to omgange fik den chance, Stanislav Lobotka skabte, i nettet.

Kun få minutter senere mistede Danny Olsen bolden ved eget felt, og den bold profiterede FC Nordsjælland straks af ved Marcus Ingvartsen. 2-0.

Tomålsføringen skabte interne diskussioner mellem gæsternes spillere, og Wieghorst lavede en tidlig udskiftning af Ahmed Yasin.

Men selv om AGFs spillere fik hanket godt op i sig selv og i anden halvleg gjorde en bedre figur, var der intet at sige til FC Nordsjællands sejr. Den tredje i streg for dem.