Konkursen undgået: Brøndby reddet

Brøndbys liv er indtil videre i sikkerhed. De ansatte får fuld løn, og likviditeten er sikret frem til den kommende emission.

Brøndby IF har slået konkursens spøgelse tilbage fra dørtrinnet. I en fondsbørsmeddelelse fortæller klubben, at likviditeten er sikret. Samtidig kan klubbens ansatte se frem til fuld løn. Både med tilbagevirkende kraft og i fremtiden. 
 
 - Vi er rigtig glade for, at vi har fået skabt grundlaget for at videreføre Brøndby IF frem til kapitaltilførslen. Og vi er meget, meget glade for, at vi har sikret medarbejderne deres fulde løn, ikke blot i januar men også fremover, lyder det fra Brøndby-direktør Tommy Håkansson i fondsbørsmeddelelsen. 

Brøndbys ansatte skulle have haft løn i torsdags, men her udeblev checken. Men nu suser pengene ind på både spilleres og øvrige medarbejderes konti i dag og i morgen. Der har ellers været stor tvivl om både lønudbetalingen og den øvrige likviditet, men nu peger pilen i den rigtige retning.

- Alt dette er kun muliggjort, fordi det er lykkedes Brøndby IF ved aftaler med investorer og långivere samt via ordninger med kreditorer at sikre drift og likviditet frem til forårets kapitaltilførsel. Vi er meget ydmyge over for og tilfredse med den opbakning, der har været i og omkring klubben, fortsætter Brøndby-bossen.

Brøndby ser nu frem mod en kapitaltilførsel i foråret, som gerne skal indbringe mellem 75 og 150 millioner kroner. Samtidig lægges aktieklasserne, A- og B-aktier, som planlagt sammen. 

I mandagens fondsbørsmeddelelse kunne Brøndby også fortælle, at klubben betaler Spillerforeningen fire millioner kroner i den verserende feriepengesag. Det er imidlertid langt fra modpartens ønsker. Forhandlingerne i dén sag er derfor langt fra et overstået kapitel. 

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08