Nogen skønhedspræmie er Superliga-kampen mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland ikke berettiget til.

Men alligevel fortjener de to hold i kampen, der endte 2-2, ros.

De gav nemlig hinanden en jævnbyrdig kamp, og fik fulgt op på sejrene i sidste spillerunde, så positionen i dansk fodbolds bedste række trods alt blev forbedret en smule med pointerobringen.

Silkeborg pressede gæsterne i bund fra kampens begyndelse, men ikke desto mindre var det FC Nordsjælland, der bragte sig foran:

Ghaneseren Ernest Asante modtog i et kontraangreb bolden på højrekanten. Den blev spillet ind i straffesparksfeltet, hvor hans landsmand Godsway Donyou først afdriblede Dennis Flinta og dernæst passerede Thomas Nørgaard i Silkeborg-målet.

Det lignede en føring til FC Nordsjælland efter første halvleg. Men Emil Scheel ville et anderledes eftersom han på hovedstød efter hjørnespark af Robert Skov udlignede til 1-1 30 sekunder inde i dommerens tillægstid.

»Jeg er langt fra tilfreds. Vi skal spille meget bedre i anden halvleg,« sagde FCN-træner Kasper Hjulmand til tv-kanal 9 i pausen.

Planen lykkedes ikke i første omgang.

Således bragte lejesvenden Nicklas Helenius hjemmeholdet foran 2-1 efter glimrende oplæg fra fløjen af indskiftede Andreas Albers.

Men FC Nordsjælland kæmpede sig flot tilbage, og da der manglede otte minutter af den ordinære spilletid lagde Godsway Donyoh op til Marcus Ingvartsens syvende fuldtræffer i denne sæson.

For Silkeborg IF’s Davit Skhirtladze sluttede kampen lang tid før planlagt, da han måtte udgå med en skulderskade.