KØB PLUS!

Klublegendens afløser fundet i Brøndby

Efter afskeden med deres mangeårige sikkerhedschef har Brøndby manglet en afløser. Han er nu fundet

Forløbet omkring den kaotiske pokalkamp mellem Brøndby og FC København var så kritisabelt, at hjemmeholdets daværende sikkerhedschef Emil Bakkendorff måtte lægge ører til massiv kritik. Tilskuerne fik lov til at storme banen efter kampen, og efterfølgende viste det sig oven i købet, at overvågningskameraerne på stadion slet ikke var i funktion undervejs.

Kort før nytår stoppede Emil Bakkendorff i Brøndby, og nu har klubben så fundet hans afløser i form af 37-årige Jacob Mickel Lauritsen, der kommer fra en stilling som fodboldkoordinator og spotter i politiet.

- Vi er i gang med en oprustning på sikkerhedsfronten i Brøndby IF, og jeg er glad for, at vi nu har fundet den rette person og profil til stillingen som sikkerhedschef. Mickel har erfaring med fandialog, planlægning og struktur, og så banker hans hjerte for klubben. Dialogen igennem hele ansættelsesforløbet har været meget positiv, og vi ser frem til samarbejdet, siger Brøndbys konstituerede administrerende direktør Tommy Håkansson til klubben egen hjemmeside.

- Igennem de seneste fire år har jeg udelukkende arbejdet med sikkerhed omkring fodboldkampe. Jeg har primært beskæftiget mig med Brøndby IF, og jeg er sikker på, at jeg kan drage nytte af den relation, jeg allerede har til fansene. I mit virke til både ude- og hjemmebanekampe har jeg fokuseret på at møde folk i øjenhøjde, og den stil har jeg tænkt mig at fortsætte, siger Jacob Mickel Lauritsen, der tiltræder på mandag den 18. februar.