Randers FC udnyttede søndag, at FCK var kommet på besøg med et hold plaget af skader og karantæne. Hjemmeholdet vandt sikkert 3-0.

Et i forvejen alternativt FCK-hold, der var ramt af skader og karantæne, måtte efter blot to minutter rykke yderligere rundt, da Danny Amankwaa måtte gå ud med en skade. Ind kom Tom Høgli, så man rykkede Christoffer Remmer op på midten.

Udeholdet så dog ikke skræmte ud. Kort efter havde Ludwig Augustinsson et fint forsøg, men backen skød ved siden af.

Første halvleg var en jævnbyrdig affære. Mens FCK lagde ud med de største chancer, kom Randers mod slutningen af halvlegen med et fint pres. Efter 44 minutter gav det afkast, da Mikael Ishak fik en skudmulighed på kanten af feltet. Angriberen skyder den fladt forbi Stephan Andersen til 1-0.

I anden halvleg rykkede FCK igen rundt, da Ludwig Augustinsson blev skiftet ud i stedet for Per Nilsson. Det kunne tydeligt ses på spillet fra udeholdet, som skulle frem for at jagte udligningen. De forsøgte at skabe chancer, men kom aldrig til det helt store.

I stedet var det Mikael Ishak, der i den anden ende afgjorde kampen ved at bringe Randers foran 2-0 efter 76 minutter. Herfra var det et tydeligt mærket FCK-hold, der var tættere på at indkassere endnu et mål end at reducere. Til sidst gik FCK helt fra hinanden, da Nicolai Brock-Madsen scorede til 3-0, og Brandur Olsen fik rødt kort, da han meningsløst fjernede benene på Kasper Fisker.