KØB PLUS!

Kent N: AGF spiller klogt

AaB måtte ændre på konceptet mod AGF på grund af sneen, men det var AGF, der var klogest, mente AaB-træneren.

Det lignede ikke en 0-3-kamp i Aalborg, men det var sådan det stod skrevet på måltavlen efter en halv times udsættelse på grund af sne og 90 minutters spillet fodbold. AGF trak sig sejrrigt ud af opgøret, der vil blive husket for sneen og Aron Johannsson drømmetræf, og det var fordi, aarhusianerne håndterede sneen bedst.

- AGF spiller klogt, og de var dygtige til at spille meget kompakt. Så blev det meget fysisk spil og med mange løb i dybden. Jeg tror også, at det er det andet mål, der gør, at vores anden halvleg bliver enormt rodet. Vi starter egentlig ok, men mister hurtigt modet. AGF spiller klogt med kompakt forsvarsspil og mange omstillinger, og det havde vi ikke rigtig modtrækkene til, sagde Kent Nielsen til TV 2 Sport efter kampen.

En af de situationer, der også vil blive diskuteret, er Patrick Kristensens tilbagelægning, der i stedet blev til en frispilning af Stephan Petersen. Kent Nielsen ville dog ikke pege fingre af sin spiller.

- Man kan snakke om det fra nu af og til juleaften. Det er naturligt at spille den tilbage til målmanden, men den får så ikke nok, og derfor ser det åndssvagt ud. Så hellere sparke den til hjørne i den her situation. Det er vi ærgerlige over, sagde træneren, der måtte ændre på konceptet, da sneen begyndte at vælte ned over det nordjyske.

- Det handlede om at se mulighederne. Vi vidste godt, at vi skulle lave lidt om på vores spil, men samtidig også holde fast i det normale. Vi kunne ikke kun spille andenboldsspil – det er vi ikke så dygtige til.

Læs også:

Din kommentar