*


KØB PLUS!

Kent i venteposition

Det er uvist om Kent Nielsen fortsætter som træner i Superliga-klubben AaB, når hans kontrakt udløber til sommer.

Fortsætter Kent Nielsen som AaB-træner, når hans kontrakt udløber til sommer?

Svaret blæser i den stride, nordjyske vintervind, selvom det fra begge parters vedkommende var planen, at spørgsmålet skulle have været besvaret inden jul.

Ifølge Kent Nielsen er der dog en afklaring på vej.

- Vi har første træningspas efter jule- og nytårspausen på mandag. Så mødes vi igen, og så skulle der meget gerne blive tid til en snak om fremtiden, siger Kent Nielsen og tilføjer:

- Jeg er glad for at være i AaB. Men før jeg eventuelt siger ja til kontraktforlængelse, er der naturligvis nogle ting, der skal afklares. Mon ikke vi finder en afgørelse i løbet af januar. Det tror jeg i hvert fald selv på.

Kent Nielsen tog i efteråret 2010 over i AaB efter fyrede Magnus Pehrsson.

Dengang lå klubben under nedrykningsstregen i Superligaen, hvor man netop nu ligger nummer tre.

- Jeg er meget tilfreds med de resultater, vi har opnået i min tid i AaB. Specielt er jeg glad for, at de unge har udviklet sig og slået til, siger Kent Nielsen.

Efter vinterpausen bruger han den første måned til at bringe spillernes form tilbage på topniveau.

Herefter - 10.-19. februar - tager han AaB-truppen til Portugal.

- Vi havde muligheden for at deltage i en turnering dernede. Men det er droppet. Jeg synes, det er vigtigt, at vi får så megen træning på græs som muligt. Da vores trup ikke er speciel stor, skal den ikke overbelastes med alt for mange kampe, siger Kent Nielsen.

Januar måneds transfervindue åbnede i tirsdag. Men endnu er der intet nyt fra AaB.

- Jeg tror ikke, at der kommer til at ske alverden hos os, siger Kent Nielsen.

Adskillige eksperter vurderer dog, at det ikke kan udelukkes, at holdets topscorer, Nicklas Helenius, stikker afsted til udlandet.

- Nu må vi se. Hvis Nicklas bliver, tror jeg, det vil være godt for ham. Der er stadig områder, hvor vi kan bidrage til hans udvikling som fodboldspiller, siger Kent Nielsen.

 

Læs også: