KØB PLUS!

Keld B.: Fyring kommer ikke bag på mig

Keld Bordinggaard er ikke overrasket over, at han søndag blev sat fra bestillingen som cheftræner for Silkeborg.

Søndagens nederlag på 1-2 hjemme mod Brøndby blev Keld Bordinggaards sidste som cheftræner i Silkeborg. Det vides ikke, hvilken funktion han fremover skal have i klubben, men det bliver Viggo Jensen, der skal varetage chef-trænerposten.

Og situationen kommer ikke bag på Keld Bordinggaard.

-.Det er præmissen i et job som det, jeg har haft hos Silkeborg, siger Keld Bordinggaard til TV2/Sportens hjemmeside.

- Jeg kan ikke klandre klubben for at træffe den her beslutning nu. Vi har haft en lang periode, hvor vi ikke har kunne hive pointene i land - og derfor føler de, at det er nu, de skal handle, hvis de skal dreje på nogle knapper. Det må jeg acceptere, siger den nu forhenværende cheftræner i den midtjyske klub, der efter nederlaget til Brøndby ligger sidst i Superligaen.

Det er første gang, Keld Bordinggaard prøver at blive fyret som cheftræner, og han er ærgerlig over, at det er kommet så vidt.

- Jeg er meget ærgerlig over, at jeg ikke - sammen med spillerne - fik lov til at rive os ud af bundstriden og over nedrykningsstregen. Det føler jeg virkelig, at jeg kunne, siger Bordinggaard, der runder de 50 senere på måneden.
 
- Jeg har været meget glad for den - desværre - korte tid, jeg har haft sammen med truppen og i klubben. Det ærgrer mig, det er den følelse, der sidder i kroppen lige nu. Nu krydser jeg bare fingre for - og bakker Viggo Jensen op i - at han får hevet de point i land sammen med spillerne, som klubben skal bruge, siger Keld Bordinggaard.

  

Afstemning

Læs også: