KØB PLUS!

Kasi: Kun 3 måneder med millioner, BIF

Så går den efterhånden ikke længere. Brøndbys tidligere storsponsor Jesper Kasi Nielsen har sat en dato for, hvornår han betaler den sidste rate af sit sponsorat.

Siden 2009, hvor parterne underskrev en opsigelsesaftale, er der hver måned løbet cirka tre millioner kroner ind på Brøndbys bankbog fra Kasi-Jesper.

Aftalen indeholdt samtidig, at klubben forpligtede sig til at finde en ny sponsor, mod at Jesper Nielsen betalte differencen, hvis der skulle være sådan én i et nyt sponsorat. Det er ikke lykkedes, hvorfor Kasi-Jesper har måttet blive ved med at betale. Det stopper dog til sommer.

- Det er den sædvanlige historie. Jeg mangler tre afdrag, og dem får de selvfølgelig, men så er jeg også færdig med at betale til den klub, siger Jesper Nielsen til Ekstra Bladet.

- Jeg ville velvilligt dække differencen, men nu er vi i en situation, hvor de slet ingen sponsor har fundet. Hvordan forholder man sig til det? Det er i den grad at handle i ond tro, tilføjer Jesper Nielsen.

AG København-ejeren er samtidig forberedt på at skulle en tur i retten med Brøndby.

Klubben fra Vestegnen mener nemlig, at der i opsigelseskontrakten også er en aftale om, at Jesper Nielsen skal betale et stort millionbeløb, angiveligt omkring 40 millioner kroner, hvis der ikke er tegnet et nyt hovedsponsorat inden sommeren 2013.

De penge kan klubben dog godt se langt efter, forsikrer Jesper Nielsen.

- De ved godt, ar de ikke får dem. Det kommer til at tage årevis, og hvor god stil er det, at Brøndby løber efter de penge hos familien Nielsen, fordi de ikke er i stand til at gøre tingene selv? Rimelig dårlig stil!

Læs også: