OB tabte søndag for sjette kamp i træk, da holdet ude måtte se sig slået 3-0 af Brøndby.

Brøndby. Brøndby havde inden søndagens kamp på Brøndby Stadion mod OB tabt to kampe i træk i Alka Superligaen, men de blågule kom tilbage på sejrssporet med en 3-0-sejr efter et underholdende opgør.

Brøndby havde den tyske profil Hany Mukhtar med igen, og Mukhtar gik forrest i en sprudlende Brøndby-offensiv, som kom til adskillige chancer og sagtens kunne have lavet flere mål.

Christian Nørgaard bragte Brøndby i front efter 20 underholdende minutter, mens Hany Mukhtar efter en fejl OB-defensiven gjorde det til 2-0 kort før pausen.

Med et kvarter tilbage af kampen var det superligatopscorer Teemu Pukkis tur til at komme på tavlen, da han med sit niende sæsonmål scorede på en friløber.

De to hold leverede god underholdning kampen igennem, og OB formåede ligeledes at skabe godt med chancer. Gæsterne manglede dog igen skarpheden og gik fra banen for femte kamp i træk uden at score.

Nederlaget betyder samtidig, at fynboerne har tabt seks kampe i træk i Superligaen. Kent Nielsens OB-mandskab ligger i bunden af tabellen med samme antal point som Esbjerg og Silkeborg, som begge har spillet en kamp færre end fynboerne.

Brøndby kravler med sejren op på andenpladsen, hvor holdet overhaler Randers FC, som tidligere på søndagen tabte til Sønderjyske. Brøndby har fire point op til førerholdet FC København.