Jacobs: Nu er passionen tilbage

FCK-træner Ariël Jacobs: - Selv om banen var tung, så blev der alligevel kæmpet om alle bolde - også helt til sidst.

FCK-spillerne kom, så og sejrede i ’topkampen’ i Aarhus.

Men der var pres på spillerne internt, og derfor var 2-0 sejren en form for forløsning ovenpå et 0-1 nederlag til Horsens i sidste uge.

- Man kan sige, at vi havde lidt kniven på struben. Vi var, for at være helt ærlig, ikke været specielt gode på udebane i denne sæson, og nederlaget til Horsens lagde ekstra pres på os. Så vi er rigtig godt tilfredse med sejren. Den var vigtig på mange måder for os, sagde Lars Jacobsen efter kampen.

Forude venter to topkampe på hjemmebane mod Stuttgart i Europa League og så AaB i Superligaen. En superuge på mange måder for FCK-spillerne, som kom godt ind i den med sejren.

- Der kommer mange af den slags uger, når det er så tæt i toppen af Superligaen. Men den er da vigtig, fordi det er to kampe, som betyder rigtig meget. Men vi glæder os bare til at spille på hjemmebane nu. Vi har rejst meget på det seneste, mente Lars Jacobsen.

FCK-træner Ariel Jacobs var tilfreds med indsatsen mod AGF, som han stemplede som godkendt.

- Vi var gode i store perioder. I sidste uge mod Horsens efterlyste jeg passion fra spillerne, og det synes jeg, at jeg fik mod AGF. Selv om banen var tung, så blev der alligevel kæmpet om alle bolde også helt til sidst. Vores sejr var aldrig i fare, og det kan jeg kun være tilfreds med, sagde den belgiske træner. FCK topper Superligaen før næste uges topbrag mod AaB i Parken, men Jacobs ønsker ikke at stille sig tilfreds med den foreløbige placering på førstepladsen.

- Det er min opgave hele tiden at presse spillerne til at levere noget ekstra. Så vi kan blive bedre endnu.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08