KØB PLUS!

Horsens: Vi fortjener at få bronze

Horsens’ midtbanedynamo Martin Retov var lidt skuffet over, at sejren over AGF ikke var nok.

Mange havde frygtet, at Horsens-spillerne fysisk ville gå ned efter pokalnederlaget i torsdags til FCK.

Også AGF-træner Peter Sørensen, der ikke skal slå sig ned som spåmand.

- Jeg havde sagt, at de ville knække i de sidste kampe og få det svært mod os i den sidste halve time, indrømmer Peter Sørensen.

Det gik lige modsat. Det blev hans hold, der fik det mere end svært overfor et Horsens-hold, der struttede af spillelyst og viste masser af fysisk overskud.

- Jeg ved heller ikke, hvorfra vi mobiliserer kræfterne. Men selv om vi spillede en rigtig god kamp, står jeg faktisk her og er en smule skuffet, at vi ikke sikrede os bronzemedaljerne i dag. Jeg synes, vi fortjener dem. Jeg er også skuffet over, at FCK ikke kunne hente point hos FC Midtjylland, siger Martin Retov, der fik vist holdkammeraterne Niels Lodberg og Anders Nøhr, hvordan man sparker straffespark.

Elegant slog han sejren fast til 3-1 fem minutter før tid med sin sikre scoring fra 11 meter pletten.
Med FCM-sejren over FCK har Horsens stadig brug for et enkelt point i sæsonens sidste kamp på onsdag hos FC Nordsjælland, der med en sejr bliver dansk mester.

- Det bliver en vanvittig kamp. Sædvanligvis har vi det ikke godt på banen i Farum. Men vi må finde den formel, som kan åbne dem, siger Martin Retov.

Som tidligere Brøndby-spiller tænker han ikke over, at han med et godt Horsens-resultat kan gøre den tidligere arvefjende FCK til dansk mester.

- Jeg spiller der ikke mere. Nu er jeg Horsens-spiller, siger Martin Retov.

Træner Johnny Mølby var imponeret over sine spilleres fine indsats.

- Rigtig flot, at spillerne viste, at de stadig havde kræfter, og jeg synes, sejren var helt fortjent.

- Jo, jeg vil være skuffet, hvis vi ikke sikrer os bronzen. Vi tager ikke til Farum for at spille på det ene point, der vil være nok. Vi vil bruge vores sædvanlige agressive stil, siger træner Johnny Mølby, der har lavet et fantastisk stykke arbejde med sit hold.

Janus Drachmann lavede et enormt stykke arbejde på midtbanen og har slået sin kandidatur som stamspiller fast i dette forår.

- Jeg er stolt over, at vi spiller en så god kamp blot tre dage efter pokalfinale-nederlaget. Indrømmet vi var slidte, da vi tog hjem fra København. Men med så mange tilskuere på lægterne som i dag, var vi nødsaget til at rive alt ud af kroppen og vise alt. Ovenpå nederlaget i torsdags syntes jeg, det var flot, at vi i den grad rejste os. Vi skal bevare den tredjeplads efter den store stabilitet, vi har vist, siger Janus Drachmann.

Læs også: