Hobro snuppede ét point med 1-1 hjemme mod Esbjerg i en fysik hård Superliga-kamp lørdag aften.

De imponerende resultater fra Hobro vil ingen ende tage i denne sæson. Og med lørdagens flotte resultat er nyoprykkerne nu oppe på 15 point for otte kampe.

Det var ellers vestjyderne, der kom bedst fra start i kampen, da holdets topscorer Martin Pusic på flotteste vis lagde en følt bold over i det lange hjørne af målet efter blot et kvarter af kampen.

Men Hobro har indtil nu i sæsonen vist sig som et hold, der kæmper til sidste sekund, og derfor skulle der mere end en Esbjerg-scoring til at ryste dem.

Nordjyderne blev dog aldrig rigtig farlige i første halvleg. Anden halvleg var til gengæld ikke mange minutter gammel, da Hobro fik et frispark et godt stykke uden for feltet. Det forvaltede Martin Thomsen på flotteste vis, da han satte bolden hen over muren og ind i kassen til 1-1.

Og i stedet for at stille sig ned og forsvare, så virkede det til, at scoringen inspirerede Hobro til at jagte videre. Det resulterede i en ganske underholdende anden halvleg, hvor begge hold forsøgte at hente alle tre point.

Særligt de sidste 10 minutter blev en underholdende affære med kæmpe chancer til begge hold. Hobros målmand Jesper Rask diskede blandt andet op med en feberredning efter et hovedstød fra Mick van Buren.

Esbjerg hænger med resultatet fortsat fast i den nederste del af Superligaen med blot en sejr i otte kampe.