Hobro fortsætter med at være en torn i øjet på de etablerede superligahold. Mandag aften blev det til 1-1 ude mod Sønderjyske, der ellers har hårdt brug for pointene i den tunge ende af rækken.

Dermed rykker Hobro alene op på ligaens andenplads med 14 point for syv kamp, mens Sønderjyske er på en delt 10. plads med blot syv point.

Det var værterne, der startede bedst. Og med masser af tempo og offensive ideer fik Sønderjyske lagt gæsterne under et stort pres.

Der var spillet 11 minutter, da hjemmeholdets Tommy Bechmann pludselig skød af sted som et pistolskud. Han passerede let Mads Justesen og hamrede efterfølgende bolden ind bag Jesper Rask i Hobro-målet, og så stod der 1-0. Helt fortjent.

Det var blot anden gang i sæsonen, at Hobro prøvede at være bagud, men gæsterne reagerede fornuftigt og fik kæmpet sig tilbage i kampen. Og efter 33 minutters spil tog Quincy Antipas et skarpt træk mod baglinjen, hvorefter han kanonerede et indlæg ind mod topscorer Mads Hvilsom, som kunne dirigere bolden i mål med brystkassen til 1-1.

Quincy Antipas, der har en fortid i Sønderjyske, var kampen igennem en nydelse at følge - og han satte tyk streg under, at det var helt fortjent, at han inden kampen blev kåret til månedens spiller i Superligaen.

Anden halvleg blev mere intens, end den blev velspillet og underholdende. Det virkede som om, at begge hold havde sluttet fred med tanken om en pointdeling, og derfor blev det også sådan.