Kasper Hjulmand dedikerede FC Nordsjællands 2-1-sejr over FC Midtjylland til Oliver Thychosen, hvis kæreste er blevet akut syg med leukæmi.

Oliver Thychosen er på udlån i Vejle, men det betyder ikke, at de har glemt ham i FC Nordsjælland. Faktisk overhovedet ikke.

Efter nordsjællændernes kamp mod FC Midtjylland brugte cheftræner Kasper Hjulmand en del af tiden på at sende varme tanker til Thychosen, der lige nu gennemgår en utrolig svær tid.

»Vi dedikerede kampen i Viborg til Oliver. Vi giver de tre point til ham,« sagde Kasper Hjulmand til TV3 Sport 1.

Thychosens kæreste, Irati, blev alvorligt syg under en ferie i Spanien. Lægerne konstaterede akut leukæmi, og hun kom i intensiv behandling for sygdommen på et hospital i Bilbao.

Forhåbentlig for Nordsjælland kan de tre point lede tankerne hen mod noget andet. Kasper Hjulmand glædede sig i hvert fald over, at det lykkedes at dukke de forsvarende mestre.

Nicolaj Madsen scorede sit andet mål i kampen og gjorde det til 3-1 til SønderjyskE.

»Det var godt at få vundet hjemme, og jeg var tilfreds med det meste. Vi begyndte kampen skidt, men fik overtaget også inden, at de fik en udvisning (til André Rømer, red.). Vi fandt rytmen og satte os på det,« sagde Kasper Hjulmand til TV3 Sport 1.

FC Midtjylland kom foran ved Paul Onuachu allerede efter fire minutters spil, men det røde kort, som André Rømer fik i første halvleg, ødelagde det for gæsterne. Og så kunne David Moberg Karlsson og Emiliano Marcondes sikre FC Nordsjælland sejren i anden halvleg.