KØB PLUS!

Hjulmand mærker presset program

Champions League om tirsdagen og Superliga om fredagen. Sidste gang, ugens program lød sådan, tabte FC Nordsjælland stort til OB.

Tre dage efter Champions League-kampen mod Chelsea i starten af oktober rendte FC Nordsjælland ind i en øretæve på 0-3 til et ellers formsvagt OB-mandskab. Følgelig blev der naturligvis spekuleret i tunge ben og manglende omstilling i taktikken.

Fredag aften venter der  FC Nordsjælland  en kamp under de samme forudsætninger - bortset fra at modstanderen denne gang hedder AaB på hjemmebane. Men selvom at træningerne stadig er få, så er man blevet hurtigere til at implementere små forandringer i taktikken og omstille sig til Superliga-fodbold.

- Vi har ikke mange træninger at gøre godt med i forhold til at indstille os. Ti af vores spillere kom hjem fra landshold forrige torsdag, og vi spillede om fredagen. De var selvfølgelig mærket, og dagen efter kunne vi ikke særlig meget. En masse teoretisk forberedelse og nogle anderledes ting, end vi normalt gør, synes jeg, spillerne klarer til perfektion for tiden, siger Kasper Hjulmand.

Kampen er yderst vigtig for de forsvarende mestre, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at hænge på i toppen. AaB er i skrivende stund placeret på andenpladsen i Superligaen fire point foran netop FC Nordsjælland på tredjepladsen.

- Vi må gå ud og give den gas. Vi kommer til at bruge en hel del spillere over den næste måneds tid. Vi spiller hele tiden. Når vi skal spille fredagskampe efter Champions League, er der nogle overvejelser, der skal gøres i forhold til at friske holdet op, siger Kasper Hjulmand.

Hvordan det går i topopgøret, kan du se, når kampen vises klokken 18.30 på TV2 Sport.

Læs også: