KØB PLUS!

Her er storfavoritten i FCK

FC København vil erstatte Carsten V Jensen med Peter Sørensen fra AGF - men det kan blive dyrt.

Det varmeste bud på en ny FCK-træner hedder Peter Sørensen.

For på selv samme bestyrelsesmøde, der kostede Carsten V. Jensen den ene af de to kasketter, han har haft i FCK det seneste halve år, blev det også diskuteret, om man skulle finde de penge, der er nødvendige for at komme med et bud på den succesrige AGF-træner, erfarer sporten.dk

Det er ikke længe siden, at Peter Sørensen forlængede sin kontrakt med AGF i fire år, og derfor anslås det, at et frikøb vil blive historisk stort. En annullering af kontrakten i AGF vil angiveligt koste i størrelsesordnen fem til otte mio. kr. i kompensation til den aarhusianske klub. Det er dog endnu meget tidligt i processen, og derfor er der endnu ikke afleveret et konkret bud på Peter Sørensen. 

Det er langt fra første gang, koblingen mellem FC København og Peter Sørensen optræder.
Allerede da Ståle Solbakken lod vide, at han ikke ville forlænge sin kontrakt i klubben, sev rygterne om, at nordmanden havde anbefalet sin tidligere spiller i Ham-Kam.

Peter Sørensen var på det tidspunkt træner i Fredericia og valgte som bekendt siden at skrive kontrakt med AGF, som han siden førte op i Superligaen. Peter Sørensen var i Ham-Kam Ståle Solbakkens forlængede arm på banen, og de to har siden holdt tæt kontakt på det private plan.

Ifølge sporten.dk's oplysninger var der også kontakt i det tidlige forår, da Roland Nilsson viste sig at være det forkerte valg som træner for FC København. Kontakten udmøntede sig dog ikke i noget konkret, og kort efter var det Carsten V. Jensen, der trådte til som kombineret cheftræner og sportsdirektør. 

Siden da har Peter Sørensen yderligere manifesteret sig som en succesrig træner, da han førte oprykkerne fra Aarhus frem til en solid femteplads i Superligaen, og dermed endda kan se frem til at spille europæiske kampe i efteråret. Derfor vil man også nødigt se Peter Sørensen forlade klubben, omend man erkender på højeste plan, at det nok kan blive vanskeligt at holde på klubbens cheftræner, hvis han bliver smigret i tilstrækkelig grad af den hede interesse.

Det er dog langt fra givet, at Peter Sørensen kan overbevises. Han er bosat ved Silkeborg, har små børn og dermed er der en række familiemæssige udfordringer, der skal løses. Omvendt er der langt imellem, at rollen som frelser er så oplagt i en klub som FC København. 

At der ikke skeles til de andre nordiske lande i valget af træner, er ikke tilfældigt, selv om rygter om Marcus Allbäck og Ole Gunnar Solskjær allerede florerer.

Ifølge sporten.dk's oplysninger ønsker man på ingen måde at få en svensker som cheftræner i kølvandet på den dårlige oplevelse med Roland Nilsson, der blev betegnet som konfliktsky og uden pondus til at sætte sig igennem over for spillertruppen.

Norske trænere skulle heller ikke være oplagte i jagten. Vurderingen er ganske enkelt, at der ikke er en Ståle Solbakken 2 for nærværende, og at det derfor ikke harmonerer med den spilforståelse, der hersker i den tidligere mesterklub.

Din kommentar

Kommentarer

Hvorfor ikke gå efter en med en positiv fodboldfilosof?

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. maj 2012, 13:06

Hvorfor er det at FCK partout skal spille kedelig 4-4-2-beton bold?

FCN har vist at underholdende og moderne possesion-orienteret fodbold godt kan gå hånd i hånd med sportslige resultater, så hvorfor kan FCK ikke??

Så fucking træt af den dér kyniske, disciplinerede, og defensive tilgang til fodbolden som FCK efterhånden har patent på. Fat det nu: Fodbold er OGSÅ underholdning og offensiv teknisk bold med fokus på egen styrke frem for modstanderens, er ikke ensbetydende med dårlige resultater.

Angreb er det bedste forsvar!

Johan Lange

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. maj 2012, 09:05

Hvrofor ikke forfremme Johan Lange? Efter sigende er han populær blandt spillerne, og så kender han jo klubben, spillerne og ledelsen ud og ind.

.

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. maj 2012, 10:26

God assistent-træner er ikke automatisk lig med god chef-træner. Der er stor forskel på de to ting. Det ville være en klassisk fejl af Brøndbyske dimensioner at begå. Et hold der skal kæmpe om champions league kvalifikation skal have en dygtig og erfaren chef-træner.

Johan Lange

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. maj 2012, 09:05

Hvrofor ikke forfremme Johan Lange? Efter sigende er han populær blandt spillerne, og så kender han jo klubben, spillerne og ledelsen ud og ind.

ledelsesflop af dimensioner....

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. maj 2012, 10:28

Det peger jo på en stor fejlbeslutning fra ledelsessiden med besparelse i højsædet at pege på CV, samt ikke mindst den fejlagtige indstilling fra spillernes side....at det skal nok gå,,,,selvfølgelig skal man finde en træner udefra.. fejlen med en "indfødt" skal jo ikke gentage sig....men en kæmpe fejldisponering af ledelsen....Peter Sørensen ville være en god løsning.......men typisk dansk.....nu koster det bare....