Andrew Hjulsager storsmilede efter 7-0-sejren over AGF og følte endda, at sejren burde have været endnu større.

En, to, tre, fire, fem, seks... og syv mål!

Brøndby tromlede over AGF i søndagens Superliga-kamp, og egentlig kunne talrækken sagtens være fortsat med otte, ni og måske ti mål. I hvert fald i følge Andrew Hjulsager, som scorede tre mål i kampen og ikke overraskende strålede af glæde.

»Vi kunne godt have lavet endnu flere mål, men syv mål må vi være tilfredse med,« sagde Andrew Hjulsager til Canal 9.

Det begyndte at gå skævt for AGF allerede efter 15 minutter, da midtstopperen Dzhamaldin Khodzhaniyazov nedlagde Teemu Pukki, som havde frit løb mod mål. Korrekt rødt kort og en efterfølgende total Brøndby-dominans.

Brøndby leverede en sand magtdemonstration, da de i dag slog AGF med hele 7-0!

Brøndby tabte torsdag 0-3 i Grækenland i kvalifikationsrunden til Europa League efter at have fået to spillere udvist, så det var ikke svært for Andrew Hjulsager at identificere sig med den følelse, som AGF-spillerne ganske sikkert rendte rundt med inde på banen.

I den kommende uge venter returopgøret mod Panathinaikos, der kommer til Brøndby Stadion. Hjulsager tror på, at storsejren og førstepladsen i Superligaen kan give et godt udgangspunkt til det opgør.

»Det viser noget om holdets mentale styrke, at vi laver syv kasser efter kampen i Grækenland,« sagde Andrew Hjulsager.

Kamil Wilczek bragte Brøndby foran efter 24 minutter. Et kvarter senere lavede AGF selvmål, og så tog Andrew Hjulsager, Hany Mukthar og Teemu Pukki sig ellers af resten af sagerne.

I den kommende weekend møder Brøndby de forsvarende mestre fra FC København.